MadRide

Én. Itt. Meg a tonhalas szendvicskrém.

Friss topikok

  • soultain: a korai szolgálati kabrió is nagyon szép. tiszta mekanika. (2010.09.18. 05:37) 07.12.
  • soultain: szegény buta oroszlán érzi, hogy csúszik lefelé, rémülten üvölt, de fekve marad. több most nem ju... (2010.08.23. 18:50) 08.11.
  • soultain: korrekció, mégiscsak az evészet után jön az enyészet... erre utal a szerző képkommentje is, a 'val... (2010.07.31. 21:51) 07.23.
  • soultain: a következők jutottak eszembe a képek láttány: 1, szépek a gömbvillámok a mennyezeten 2, a toalett... (2010.07.31. 21:47) 07.30.
  • soultain: Jó az a radarhajó néni, aki a papírt akarja nagyítóval meggyújtani... :) (2010.07.18. 09:01) Helen Levitt

Linkblog

05.19.

2010.05.21. 00:21 MadRide

A spanyol konyha elengedhetetlen kelléke: A DISZNÓLÁB!!!

Céges karácsonyokon gyakran ajándékozzák a dolgozóknak. Alant a szakszerű tárolás és megmunkálás folyamataiba nyerhetünk bepillantást. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://madride.blog.hu/api/trackback/id/tr62019596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soultain 2010.06.19. 18:28:53

értem én, értem... de mit csinálnak a disznyó maradékával? kerekeken él tovább?
süti beállítások módosítása